Sunday, October 2, 2011

Sportlikult

Üritan ennast taas sportliku joone peale saada.
Kaks korda käisin pargis jooksmas. Sihuke väiksemat sorti park kolme tiigiga mille ümber saab saab lipata. Pea kuu aega pole jooksutossusid jalga saanud ja kohe annab tunda - no ikka üldse ei jaksa. Minu ideaalmaastik jooksmiseks oleks tegelikult metsaalune, pargi sillutatud teed ei ole esimene valik. Aga muidu on seal nii ilus ja kuna mul paremaid valikuid lähiümbruses pole, siis sobib see ka. Tuleb jätkata niikaua, kuni ilmad lubavad. Kusjuures terve selle siinviibitud aja jooksul on ainult korra vihma sadanud. Kui samas juunikuus siin käies ainult kallas kogu aeg!

Natuke olen oma joogat meelde tuletanud ja mõelnud, et tegelikult peaks uuesti tundi minema. Ise omaette on ka hea teha, aga tunnis käimine distsiplineerib. Leidsin siin ühe väga toreda joogastuudio, kus on lihtsalt vai-must-tav õpetaja!
http://www.jogaklub.pl/
Ewa Makowska on sihuke pisike tulesäde, kes teeb oma tööd tõelise vaimustuse ja innuga. Kohe esimesest tunnist olin temast võlutud. Ta on nii hingega asja kallal ja tõesti hoolib oma õpilastest.

Ja esmaspäevast lähen tantsutundi ka!
Võtan vanast peast ette oma pikaaegse unistuse ja lähen klassikalise tantsu aluseid omandama. Selg sirgu, kõht sisse ja un, deux, trois!

No comments:

Post a Comment